I dont know what caption should i wrote

Lol.

Ive write in this lj too about this tshirt. Is just..

Staff san. Please!!!

Somedays ago,

my sakumiya-n friends send me this picture on Line :




curious? take a look )
Karena film nya ngga ada bajakannya dan karena belum keluar juga originalnya, maka bayangkan saja bagi yang sudah menonton Part 2 ini.

1. Scene dimana Hanum diceritakan menjalani hari - hari nya, ketika mengambil koran dan berisi tentang boom blast,
perhatikan para pejalan kaki yang ada disekitarnya, ada seorang tante tante pake topi membawa handycam. dan Hanum sedang menunggu traffic light.
karena menyadari sedang ada shooting, si tante ini tiba tiba bersembunyi di balik papan pengumuman iklan dan arah bus.
yah kalo masalah koran, teknis sih ya, halaman depan warna putih hasil print2an A3, dan didalemnya asli lembaran koran.

2. Ketika Rangga diajak Maarja untuk berlatih dansa di ruangan mereka. saat itu adegan Rangga sedang mengetik di keyboardnya. namun perhatikan layar monitornya.
tertera kolom PC LOCK. itu looh yang kalo mw dibuka kudu pake password CTRL ALT DEL untuk User dan Password.
Tp Rangga nya sok sok an ngetik gitu.

3. perhatikan adegan berikut. lebih diperhatikan kembali di bagian punggung Maarja.

Teaser '99 Cahaya Di Langit Eropa' Part 2 - YouTube.mp4_snapshot_00.51_[2014.03.12_17.49.22]

nanti kalian akan melihat titik warna merah. itu adalah perlengkapan mic nya. kemudian perhatikan lagi saat adegan pesta dansa, ketika Rangga diluar dan megang cincin kawinnya, dan Maarja menghampiri. lihat kembali punggungnya. masih terlihat perlengkapan mic nya disitu.
dan di tempat itu pula, cepol (rambut nya yg di bikin konde kecil itu) Marrja lebih kecil dan membundar.

thats all.
Tags:
everybody talks about Sherlock Holmes.
back then, i still remember my friends ask me to watch this series, but i dont have a time, i have Sherlock from her 2 seasons. and now it came up 3 Season.

so i decided to watch it.
14 January, I watched 2 season (6 episodes all). and i found this bloopers.

Sherlock Holmes S01E01

did you see the blood flood behind his head?

sherlock.1x01.a_study_in_pink.hdtv_xvid-fov.avi_snapshot_01.21.10_[2014.01.13_00.16.54]

and what happen to this part?
while Sherlock kick him?

sherlock.1x01.a_study_in_pink.hdtv_xvid-fov.avi_snapshot_01.21.15_[2014.01.13_00.17.27]

once again, the blood flood is gone.
where is it?

sherlock.1x01.a_study_in_pink.hdtv_xvid-fov.avi_snapshot_01.21.22_[2014.01.13_00.17.46]
Tags:
this is happen when i watch Johnnys countdown 2014. when i saw this then i notice someone.
Johnny's Countdown 2013-2014 1_3.mp4_snapshot_46.55_[2014.01.03_22.42.59]

and it belongs to

[HEYx3] 2008.02.25 NEWS (English subtitled).avi_snapshot_14.44_[2014.01.03_22.52.55]
[Music+Fighter]+2008.02.29+NEWS+with+Taiyo+no+Namida.avi_snapshot_03.19_[2014.01.03_23.30.20]

NEWS Taiyou no Namida (Februari 2008)
Tags:
This another blooper.
Itazura na Kiss ~Love in Tokyo~ E08. when its airing, i usually watch it streaming, then downloading the raw file. so the second time i found this bloopers.

and this part is about the wedges.

Read more... )
Tags:
Introduction :
from wikipedia : The term "blooper" is often applied to describe continuity errors and other mistakes that have escaped the notice of film editors and directors and have made it into a final, televised or released product, where these errors are subsequently identified by viewers.

Actually, a few of my friends who always hang out with me watch movies have known my habit, looking for the bloopers of a movie. and when i have my time, i would also found out on dorama. some of episode.
and today, my friends comment on my friends FB, asking and tells that she didnt found the Nou Otoko files in her HD. so i started searching it for her, because she copied from me.

Nou Otoko ive watched when there is no subtitle. a lil bit confused, but today i started to watch it again with subtitle and with a concerning frame by frame. and i found this blooper.

the Bus which blew up.

Read more... )
Tags:
finally, i can watched Shiyagare last saturday tonight. after viewing daily motion of Vendy.
and i noticed this...

vlcsnap-2013-05-07-21h16m03s149

VS Arashi Golden #129 [2013.02.07] HQ.avi_snapshot_00.34_[2013.05.07_21.22.07]

Profile

teendahood: (Default)
teendahood

July 2017

S M T W T F S
      1
2345 678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Syndicate

RSS Atom

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 23rd, 2017 07:35 am
Powered by Dreamwidth Studios